Restaurant Svolværgeita

Vi har ganske stor tro på at kosten er en viktig del av opplevelsen for våre gjester, dermed har vi fokus på kombinasjon av riktige råvarer, gode smaker og sunn mat.

Tørrfisk på hjell

Fra hav og jord, til vårt bord.

Restauranten drives med miljøvennlige tiltak, som langt på vei kommer i form av kortreiste råvarer og lokale produkter. Dermed er våre matretter variert etter råvaresesonger. Dessuten har vi alltid nybakte brød og bakevarer i vår restaurant.

Sommertid er grilltid, og Lofoten er intet unntak. I sommersesongen åpner vår herlige uteterrasse med grillbuffet. Mye mat, gode smaker og god stemning er noe vi lover.

Lofoten er berømt for sine sjø-skatter, og man har en god dekning for å si at fersk skrei, samt tørrfisk er Lofotens varemerke. Dette skyldes blant annet lange tradisjoner, faktisk over tusen år tilbake i tid. Det er også mange andre delikatesser som man kan oppleve smaken av i Lofoten, og i vår restaurant.

Våre matretter er satt sammen av en erfaren kjøkkensjef som har som mål å tilfredsstille alle våre gjester.

Restauranten er åpent for alle, men store grupper må sjekke tilgjengeligheten på forhånd, send oss gjerne en Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å booke.

Husk å gi oss beskjed om eventuelle matallergier når du booker.

Frokostbuffet og lunsjbuffet varierer etter sesongenes råvarer.

Velkommen til vår restaurant!