Velkommen til Svolværgeita Hotel

Hotellet ligger sentralt plassert i Svolvær- Lofotens hovedstad, med kort vei til det aller meste.

Svolværgeita Hotel er et kontaktløst hotell som er spesielt tilrettelagt for trygg overnatting i disse coronatider. Vi har ingen resepsjon, og gjestene våre får tilsendt koder ved innsjekk. Kodene er eksklusiv for deg og ditt rom, og kan benyttes under hele oppholdet for å entre ditt rom.

Svolvær er den mest levende byen i Lofoten. Fra hotellet er det 5 minutter å gå til alt som ligger i Svolvær, så som kjøpesenteret, restauranter og kaféer, kunstgallerier, kaipromenaden og torget. Buss, hurtigbåt og hurtigruten er tilgjengelig via havneområdet i Svolvær. Flyplassen ligger 8 minutter fra hotellet.

.

Mer om Svolvær

Mange av opplevelsene og friluftsaktivitetene ligger i nærheten av hotellet. Les mer om opplevelser og aktiviteter her..

Svolværgeita

Svolværgeita Hotel ligger i umiddelbar nærhet til fjellet Svolværgeita, et fjell eller fjellformasjon som er en av de mest kjente og populære fjellattraksjonene i Lofoten. Fjellet er ikke så veldig høyt, men den er høy nok til å kunne utfordre de mest kjente klatremesterne i verden. Dermed er den kjent i klatrermiljøer verden rundt. Fjellformasjonen er formet som hornene til en geit, og den store opplevelsen er å hoppe fra det ene hornet til det andre.

Fakta om hotellet og det nye hotellkonseptet.

Hotellet har eksistert fra tidlig på 1980 tallet, og var en av hovedattraksjonene i Svolvær på det tidspunktet. I perioden etter hotelldriften har bygningsmassen blitt brukt til andre formål enn overnatting i nesten 20 år, før byggningsmassen nå er satt tilbake som et av Svolværs sentrale hoteller.

Hotellet ble kjøpt av Lofotferie, som er en stor reiselivsaktør i Lofoten og som eksistert siden år 1960.

Hotellet består av 52 rom i hovedbygningen og 26 rom i annekset som ligger bak hotellet. Med den omfattende renoveringen og modernisering som fant sted i 2018, fremstår hotellet med moderne rom med et helt nytt møblement. Alt av vegger og gulv ble revet av og byttet til nye, miljøvennlige og moderne løsninger. Dette gir et veldig godt inneklima som gjestene setter stor pris på. Det er brukte enorme summer ikke bare for å etterleve dagens krav, men med et fremtidig fokus i de løsningen som ble etablert og brukt i hotellet.

Nå har Lofotferie en total kapasitet på ca. 420 sengeplasser,

spredt over Svolvær og Kabelvåg. Som en stolt aktør i overnattingsnæringen i Lofoten med den største overnattingskapasiteten i Lofoten, skal Lofotferie fortsatt etterleve sine kjerneverdier, så som hygge, ærlighet, omsorg, gjestfrihet og service på topp. Sammen skaper vi de gode opplevelsene, som du har lyst til å dele og komme tilbake til.

Vi som jobber i Svolværgeita skal sørg for at du kommer til å ha den beste opplevelsen i Lofoten og bistå med alt i vår makt for å nå det målet.

.

Velkommen til Lofoten og til Svolværgeita hotel!

Gateadresse: Repslagergata 30, 8300 Svolvær